با این ترفندها درآمد برنامه نویسی را دلاری کنید
اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به فکر دلاری کردن درآمد برنامه نویسی هستید حتما این مقاله را بخوانید، چرا که قصد داریم ترفندهای جذابی را برای به دست آوردن درآمد دلاری از حرفه برنامه نویسی با شما در میان بگذاریم.
قبل از این که سراغ اصل مطلب برویم، برای روشنتر شدن موضوع در درجه اول به این سوال پاسخ دهید که آیا تصمیمی برای توسعه مهارتهای برنامه نویسی خودتان دارید یا نه؟
ممکن است که قبلا برای این موضوع وقت و زمان کافی را گذاشته باشید اما هنوز به نحو مطلوبی از آن استفاده نکردهاید، اگر چنین است باید به شما بگوییم که وقت آن رسیده که از مهارت هایتان به بهترین و جذابترین نحو ممکن استفاده کنید تا میزان درامد خود را افزایش دهید.
نکاتی که در ادامه برایتان توضیح می دهیم، تماما روشهایی هستند که از شما یک برنامه نویس برون مرزی با درآمد دلاری می سازد، بدون این که نیاز باشد از خانه و شهر خود تکان بخورید پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
استخدام با طعم آموزش با بوت کمپ برنامه نویسی مکتب شریف
چگونه میتوانیم درآمد برنامه نویسی را دلاری کنیم؟
در دنیای امروز، توانایی کسب درآمد دلاری از طریق برنامه نویسی، یک هدف جذاب برای بسیاری از برنامهنویسان است. خوشبختانه، با توجه به جهانی شدن بازار کار و رشد اقتصاد دیجیتال، فرصتهای زیادی برای کسب درآمد دلاری وجود دارد. در ادامه، چند راهکار اصلی برای رسیدن به این هدف را بررسی میکنیم:
یک فریلنسر آنلاین باشید
کارهای فریلنسری گاها خسته کننده هستند، ممکن است پیشنهادات خوبی از کارفرمایان دریافت نکنید یا این که حجم کارها بسیار زیاد و زمان بر باشد اما به طورحتم اگر همیشه آنلاین باشید می توانید پیشنهادات بهتری را جذب کنید.
این نکته را هم فراموش نکنید که میانگین درآمد برنامه نویسی در کشورهای مختلف دنیا، معمولا جذاب و قابل توجه است. فریلنسرهای آنلاین مانند یک مرکز خدمات دهی ۲۴ ساعته هستند که طبیعتا مخاطبان بیشتری خواهند داشت. بنابراین شما هم با پاسخگویی به موقع و سریع در پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی مختلف ثابت کنید که یک فریلنسر آنلاین هستید و هیچ فرصت طلاییای را از دست نمی دهید.
برای این کار نیازی نیست که همیشه به جای کار کردن در این فضاها حضور داشته باشید، با روشن کردن نوتیفیکیشنهای هر برنامهای میتوانید بهترین پاسخگویی را در کمترین زمان ممکن داشته باشید.
شبکه ارتباطات خود را در حوزه برنامه نویسی گسترده کنید
درست است که شما به عنوان یک برنامه نویس فرصت زیادی برای حضور در شبکههای اجتماعی ندارید، اما برای کسب درآمد دلاری لازم است که ساعتی از برنامههای روزانهتان را به ارتباطگیری با سایر برنامه نویسان، شرکت ها و مجموعههای واقع در خارج از کشور معطوف کنید.
تنها در این صورت است که می توانید شانس خود را برای جذب موقعیت های شغلی در خارج از کشور و دلاری کردن درآمد برنامه نویسی بالا ببرید.
زبان انگلیسی خود را روز به روز بهتر کنید
چه بپذیرید و چه نه، این یک واقعیت است. شما برای تقویت ارتباطات خارجی خود و کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی بدون چون و چرا به یادگیری و تسلط بر زبان انگلیسی نیاز دارید.
درست است که تمامی برنامه نویسان بایستی آشنایی خوبی با این زبان داشته باشند اما زمانی که شما هدفی مثل گسترش دایره ارتباطتان را هم دنبال میکنید، نیازمند آمادگی بیشتری در زبان انگلیسی هستید.
در رویدادهای بین المللی برنامه نویسی شرکت کنید
رویدادهایی نظیر مسابقات، همایشها، دورههای آموزشی و … در حوزه کامپیوتر و IT میتواند شما را به مجموعهای بزرگ از برنامهنویسان داخلی و خارجی و همچنین شرکتها و مجموعههای معتبر در این حوزه معرفی نماید.
بنابراین میتوانید هم تواناییهای خود را به چالش بکشید و هم معرفی شایسته و مناسبی از خودتان ارائه دهید تا سایرین را با سطح مهارت و تواناییهای خود آشنا سازید.
از برنامه نویسی برای تولید محتواهای آموزشی استفاده کنید
در دنیای دیجیتالی امروز که آموزشهای آنلاین جایگاه ویژهای نزد کاربران فضای مجازی پیدا کرده اند، تولید محتواهای آموزشی و انتشار آن ها میتواند نقش بسزایی در معرفی هر چه بهتر شما به عنوان یک developer داشته باشد.
برای این کار نیاز نیست که حتما یک برنامه نویس فول استک باشید. شما می توانید در حوزههایی نظیر پایتون، جاوا اسکریپت و یا هر رشته دیگری از برنامه نویسی که درآن از مهارت کافی برخوردار هستید، محتوای آموزشی کاربردی تولید کنید و با انتشار آن در پلتفرم های نظیر یوتیوب هم کسب درآمد کنید و هم خودتان را به مجموعه ی عظیمی از مخاطبان خارج از کشور معرفی کنید.
مطالب مرتبط: بهترین زبان برنامه نویسی برای کسب درآمد کدام است؟
از فروش قالب وب سایت غافل نشوید
قالبهای با کیفیت، کاربردی و جذابی که برای وب سایتها تهیه میشوند همیشه مشتریان مخصوص به خود را در سرتاسر جهان دارند. شما هم میتوانید با ساخت بهترین قالبهای وب سایت، آنها را در پلتفرمهای مختلف به فروش برسانید.
شاید برایتان دانستن این نکته هم جذاب باشد که قیمت معمول قالب های وب سایت از ۱۰۰۰ دلار آمریکا تا ۱ میلیون دلار در نوسان است.
برخی از وب سایت هایی که می توانید قالب وب سایت را در آن به فروش برسانید و درآمد دلاری کسب کنید عبارتند از:
- Theme Forest
- Templatic
- BuyStockDesign
- Template Monster
دلاری کردن درآمد برنامه نویسی یکی از اتفاقاتیست که بسیاری از برنامه نویسان، این روزها در سرتاسر جهان در حال تجربه آن هستند.
برای کسب درآمد برنامه نویسی در خانه، فرقی نمیکند که شما در ایران زندگی میکنید یا انگلیس، فقط کافیست با بهرهگیری از توانمندیهای خود بتوانید مهارتهایتان را به جامعه بزرگی از مخاطبین معرفی کرده و موقعیتهای شغلی مناسبی را برای خودتان فراهم کنید.
داشتن تفکر تحلیلی، استفاده از فرصتهای طلایی و آشنایی هرچه بیشتر با درآمد برنامه نویسی در جهان، عواملی هستند که میتوانند شما را در این مسیر یاری کرده و به درآمد مورد نظرتان برساند.
مطالب مرتبط: ثروتمندترین برنامه نویسان جهان
حقوق برنامه نویسی در سال 1403 چقدر است؟
اگر به دنبال یافتن جواب این سوال هستید که حقوق برنامه نویس 1403 چقدر است، باید بگوییم که این امر بستگی به سطح توانمندیهای شما، نحوه عملکردتان و همچینین زبانی که با آن کار میکنید دارد. به عنوان مثال درآمد برنامه نویسی پایتون با درآمد برنامه نویسی جاوا متفاوت است. اما به طور کلی برنامهنویسی یکی از آن دسته مشاغلی است که درآمدهای جذابی را برای شما به همراه دارد.
سخن پایانی
درآمد برنامه نویسی و کسب درآمد دلاری از این حوزه، یکی از موضوعاتی است که همواره مورد توجه بسیاری از برنامه نویسان قرار دارد. به همین خاطر در این مقاله تلاش کردیم که مهمترین نکات را در مورد دلاری کردن درآمد برنامه نویسی با شما در میان بگذاریم.
امیدواریم با استفاده از نکات سادهای که در این مقاله مطرح شد، بتوانید درآمدهای جذابی را در حوزه برنامهنویسی تجربه کنید.