داشتن سن بین ۱۷ تا ۳۵ سال، آشنایی و علاقهمندی به مبانی برنامهنویسی، و توانایی حداقل 140 ساعت کار در ماه مورد نیاز است. در صورت تمایل به شرکت در دورهی آموزشی و عدم نیاز به شغل در پایان دوره نیز میتوانید اطلاعات خود را جهت بررسی شرایط ارسال نمایید.
آزمون ورودی به صورت آنلاین و رایگان برگزار میشود و جهت تعیین سطح افراد بوده و سوالاتی از هوش و استعداد تحصیلی، زبان انگلیسی، مبانی کامپیوتر، مقدماتی از دوره مربوطه (جاوا، اندروید،پایتون، تجربه کاربری، php،برنامهنویسی وب) و … میباشد.
بیش از ۸۰ درصد کاروندانی که تا انتهای دوره در مکتب حضور داشته و پس از پایان دوره از شرایط عمومی استخدام برخوردار بودهاند، در سازمانها و شرکتهای فناوری اطلاعات مشغول به کار شدهاند.
مکتب شریف به دنبال توانمندسازی افراد جهت کار در حوزه فناوری اطلاعات است. تنها یادگیری یک زبان برنامهنویسی دلیل توانمندسازی شما نیست. بلکه یادگیری نحوه برنامهنویسی(!) ملاک است. شما بعد از یادگیری برنامهنویسی (در قالب یک زبان بخصوص) بصورت اصولی میتوانید به راحتی با قواعد یک زبان برنامهنویسی جدید آشنا شوید. در حقیقت شرکتها بدنبال استخدام برنامهنویس هستند و نه اینکه به دنبال جذب فردی باشند که یک زبان خاص را میداند. در دورههای مکتب هر آنچه برای ورود به صنعت لازم است را فرا میگیرید. زبان برنامهنویسی، چارچوب مربوط به آن، الگوهای طراحی، طراحی پایگاه داده از جمله مواردی است که یک برنامهنویس باید بتواند به خوبی با آن کار کند.
در حال حاضر بیشترین فرصتهای شغلی در ایران و جهان در حوزه فناوری اطلاعات است ولی فرد توانمندی که بتواند در این فرصتها استخدام شود بسیار کم است. سایتهایی که آگهی شغلی را درج میکنند را رصد کنید، به این نتیجه میرسید که بیشتر شرکتها در حال استخدام برنامهنویس هستند. پس بهتر است زودتر دست به کار شوید.
بصورت کلی برای یادگیری برنامهنویسی لازم نیست که پیش زمینه خاصی داشته باشید. در مکتب از سن ۱۵ تا ۳۵ سال میتوانند در آزمون ورودی پذیرفته شوند. رشته تحصیلی ۵۰ درصد ورودیهای مکتب کامپیوتر نبوده و از دیگر رشتهها بوده است. البته برای پذیرفته شدن در آزمون ارزیابی عملی مکتب لازم است مفاهیم پایهای برنامهنویسی را بدانید و یا با حدود یک هفته مطالعه و تمرین این مفاهیم پایهای را یاد بگیرید.
بله. قطعا!، در ابتدا به شما توصیه میکنیم که در آزمون آنلاین تستی مکتب شرکت کنید. در صورتیکه در مرحله بعدی (ارزیابی عملی) پذیرفته نشدید میتوانید در دورههای مکتب تحت عنوان ((پیش دوره)) شرکت کنید. شرکت در این دوره رایگان است و مدت زمان برگزاری این دوره ۳ هفته میباشد.
داشتن سن بین 17 تا 35 سال، آشنایی و علاقهمندی به مبانی برنامهنویسی، و توانایی حداقل 140 ساعت کار در ماه مورد نیاز است. در صورت تمایل به شرکت در دورهی آموزشی و عدم نیاز به شغل در پایان دوره نیز میتوانید اطلاعات خود را جهت بررسی شرایط ارسال نمایید.
در حال حاضر کلاسهای مکتب بصورت زنده و تعاملی برگزار میشود. حل تمرین زیاد و ممارست برای یافتن پاسخها در مکتب حرف اول را میزند. با توجه به اینکه دورهها بصورت آنلاین برگزار میشود عموماً در یک روز بیشتر از ۶ یا ۷ ساعت کلاس برگزار نمیشود. قسمتی از کلاس به انتقال مفاهیم اصلی توسط مدرس پرداخته میشود. بعد از آن مسائلی برای حل کردن (جنگیدن!) به دانشجویان داده میشود. سپس دانشجو به حل مسائل میپردازد. مدرس و دستیاران آموزشی دائما به دانشجویان سر میزنند و پیشرفت آنها را رصد میکنند و آنها را راهنمایی میکنند. همچنین امکان پرسیدن سوالات بعد از کلاس هم میسر است. برای همه دانشجویان و مدرس در تلگرام گروهی ایجاد میشود و در آنجا سوالات مطرح میشود.
بصورت معمول حداقل هر دو هفته یکبار (ممکن است هفتهای یکبار هم باشد) به دانشجویان تمرین داده میشود. هر تمرین باید بصورت آنلاین (جلسه یک به یک آنلاین) به دستیاران آموزشی (کمک مدرسها) تحویل داده شود. در این جلسه دانشجو باید بصورت دقیق پاسخ تمرین را توضیح دهد. همچنین میتواند سوالات خود را در این جلسه آنلاین بپرسد. این جلسه برای هر فرد بصورت اختصاصی برگزار میشود.
تمام تلاش مکتب این است تا شما را به مقصد برساند ولی این منوط به آن است که دانشجو واقعاً تصمیم جدی برای توانمند شدن داشته باشد. در صورتیکه در کنار برنامهنویسی برنامههای تفریحی یا علمی زیادی دارید متاسفانه هنوز برنامهنویسی در اولویت شما نیست(!). اگر تصمیم جدی برای حضور دارید حداقل ۳ روز از هفته خود را خالی کنید. عمده کسانیکه در مکتب حاضر میشود عزم خود را برای کار و تلاش جزم کردهاند اما متاسفانه به ندرت کسانی هستند که ادامه دوره به صلاح آنها نیست و از دوره کنار گذاشته میشوند.
عمده شهریه مکتب پس از استخدام داوطلب و بصورت درصدی از حقوق دریافتی وی تعیین میگردد؛ پرداخت شهریه در دو مرحله انجام میشود. در مرحله اول با حمایت ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بین 2.9 تا 3.8 میلیون تومان (بستگی به شرایط داوطلب و آزمون ورودی) و در مرحله دوم و در صورتیکه استخدام داوطلب قطعی شد بین 25 تا 30 درصد از حقوق وی تا 15 ماه به مکتب شریف پرداخت میشود.
پس از دوره آموزشی رزومه شما با همکاری مکتب شریف به دست شرکتهای فناوری اطلاعات خواهد رسید. همچنین میزان حقوق و مزایا به شرکتی که در آن مشغول به فعالیت خواهید شد بستگی دارد.
مکتب به همه فارغ التحصیلان دورهها گواهی پایان دوره به زبان فارسی و انگلیسی اعطاء میکند. لازم به ذکر است که در صنعت فناوری اطلاعات مدرک اصلی توانمندی و تخصص خود فرد است.
بعد از دوره پربار و جدی مکتب، نوبت به انجام یک پروژه نیمه واقعی میرسد تا دانشجو خود را برای ورود به صنعت آماده کند. بعد از انجام پروژه رزومههای تک تک افراد توسط کارشناسان استخدام ما بررسی میشود و فرد میتواند برای شرکتها درخواست همکاری ارسال کند. با توجه به درخواست شرکتها برای جذب نیرو به مکتب، بسته به شرایط رزومه دانشجویان را به شرکتها ارسال میکند.
هدف اصلی دورههای مکتب آموزش با کیفیت است. مطمئن باشید تا زمانی که آموزش با کیفیت نداشته باشید نمیتوانید در صنعت فناوری اطلاعات حرفی برای گفتن داشته باشید، پس اگر به دنبال آموزش با کیفیت برنامهنویسی هستید تا بتوانید سنگ بنای فکری برنامهنویسی خودتان را درست بچینید دورههای مکتب را به شما پیشنهاد میکنیم.
خیلی از شرکتها شرایط خاصی دارند و یا نحوه استخدام در آنها متفاوت است. بعد از انجام پروژه نهایی مشاورین استخدام شما کنار شما هستند و در هر لحظه که نیاز به مشاوره و راهنمایی داشته باشید، به یاری شما میآیند. همچنین بعد از استخدام در شرکت در صورتیکه در نحوه قرارداد بستن و حقوق دستمزد سوالی داشته باشید مشاوران مکتب در خدمت شما هستند.